Thursday, June 30, 2011

Serene Aesthetic IOI Mall Puchong..a moment with mixed of emotions.

Semalam Yong bawak Yop dan Danish pergi tengok Transformers kat IOI Mall, Puchong.
Idak le Yong pegi masuk wayang sekali sebab Yong berwilcha.
Yop hantar Yong depan Serene Aestethic beauty parlour.
So, sambil diorang melangut nengok robot yang larger than life tu,
boleh le Yong buat facial kasik cantik kulit.

Ada promotion plak tu.
Facial for first time visit cuma bayar RM88.
Pehtu Yong tanya, "berapa jam facial ni?"
Katanya "1 jam setengah."
Dah sudah! Diorang tu melayan robot tu mau kat 3 jam.
Pebenda Yong nak buat lagi 1 jam setengah lagi?

Photobucket


Then, nampak pulak promotion untuk urut2.
Yong kata, ok.."I nak buat dua2 treatment ni boleh?"
Staf dia senyum hangguk. Apa daknya...masyuk le komisen dia hari tu.

Photobucket

Agaknya excited sebab Yong nak ambik 2 treatment sekaligus,
dia lupa nak suruh Yong isi borang particular details tu.

Bila masuk dalam treatment room, biasanya Yong dapat kain buat berkemban.
Sekali... bukan kain yang Yong dapat..
alahai punya la nipis kain lebar 3 inci untuk cover dada,
and G string yang subhanallah besarnya saiz.
Yang tutup kopek kau bagi saiz kecik..yang tutup bawah ko bagi sebesar mungkin.
Pejadah weh
Dah la tu, kainnya lebih macam kertas minyak yg amatlah jarangnya.

Haduss...punya la seksi Yong ...dah rasa macam bogel terus dah ni.
Takpa..takpa,...bukan ada ramai orang pun dalam bilik tu.
Minah cina ni ngan Yong aje.
Halal je lah...

Dia suruh Yong baring meniarap.
Dah Yong kata pakai G string kan...
terserlahlah kegebuan punggong Yong untuk tatapan amoi ni.
Haa...lantaklaa...

Dia amik gel pebenda ntah...
dan amoi ni start ritual meraba2 punggong and peha Yong.
Yong rasa sejuk2 je gel tu.
Tapi ntah cemana, tengah dia syok menguli punggung sexy Yong ni,
jari jemari dia ter'lintas' di celah keseksian itu.
Wadahellllll!!!!
PEDIH SIOTTTTT!!!!

Terkemut2 Yong menahan sakit pedih tu..huhuhu.
Sambil menguli lagi peha Yong, dia tanya "Miss..saya urut sini sakit tak?"
"Hehehe...situ tak sakit, tapi buntut saya sudah sakit la amoi."
Amoi ni gelakkan aje.
Yong rasa macam dah kena cabul seyh!
Kau rampas ke'dara'an punggong Yong...cheis!

Lepas rasa pijar tu nak hilang..dia tarik masuk mesin penyedut lemak.
Wahahaha!!! Yong tengok benda ni dengan penuh pengharapan.
Harapnya selulit aku ni hilang le pas ni.

Bila mesin tu start, amoi ni sedut2 lemak Yong dengan sucker. Sucker eh?
Anyway...masa sedut2 tu..Yong sebenarnya menggigil.
Menahan sakit dan gelak dalam masa yang sama.

Bunyi mesin tu sedut...Chup! Chup! Chup!
Seyes..bunyi macam orang buat love bite la,
bunyi kiss2 ganaz la...hahahaha!!!
Idak le Yong turned on sebab sambil menyedut tu..
terasa cam nak tercabut kulit peha Yong.
Chup! Chup!..bwahahahaha!!! 
Kalau orang tak tahu kes dalam bilik ni..
mesti ingat Yong tengah mengecup2 ngan amoi ni,,...wakakaka!!!

Lepas sapu2 gel pemedih celah punggong,
dia ambil hot blanket, dibalutnya badan Yong.
Dia tanya "You ada rasa panas tak?"
"Ada sikit2" kata Yong.

Dia belek hot blanket tu atas bawah.
Macam tak puas hati..dia on off kan power soket.
"Miss aar, ni sudah terbalik wor. You boleh bangun ka? Saya mau betulkan ni."

Haiyaaaaa.....amoii!! Apa pasal mau kasik saya susah?
Nak tak nak Yong pun bangun dari katil tu..dengan keadaan yang damned hot and sexy.
With itsy bitsy teenie weenie see thru bikini.
Kalau Yop nampak..terus gelak besar dia.
Apa dak gelaknya...sebelum dia balut Yong ngan hot blanket,
dibalutnya dua2 belah peha Yong dengan food wrapper.
Dah rasa macam ayam dekat Tesco.

Lepas sudah berdiri macam ayam kena perap,
hot blanket pun settle...Yong baring dengan harapan, ni la last aku posing maut.

Sambil berpeluh sakan selenjun-lenjunnya...(hot blanket kan..)
amoi ni mengurut2 muka mulus Yong dengan penuh kasih sayang.
Ok le..at least idak le Yong rasa macam nak ungkit pasal insiden menghairahkan tadi tu.

Lepas facial selesai, dia suruh Yong mandi.
Ye la..dah basah lenjun dek peluh..tak kan tak mandi.
Bapak masam bau kang.
Yong masuk dalam bath tub and shower.
Lega rasa dapat mandi sebab badan ngan muka dah melekit2.

Pas mandi, dia suruh Yong baring semula atas katil.
Nak settlekan letak moisturizer kat muka.
bikini tadi memang dah tak pakai le sebab dah basah kan..

Pastu dia kata ada gel pembakar lemak, kena sapu kat peha.
Sambil sapu dia selak plak tuala Yong sampai terdedah segala keauratan.
"Miss, tak payah malu laa..kita pun sama2 ada."
Hehe...iyolah kau amoi weh.

Masa dia sapu gel tu,..umang aih, pedih la mangkok! Macam letak cili giling atas peha.
Rasa nak melompat2 je..tapi sebab nak menten gorgeous melampau...ku tahan je jebat.
Lepas segala treatment mensucikan muka, meragut kesucian punggong,
Yong turun bawah cari Ayam Penyet.
Sekian.
.
.
.

1 comment:

  1. SAMPAI GITU SEKALI..SERAM PULAK MEMBACANYA
    AGAK2 BAPE INCI YG KURANG YE?HIHI

    ReplyDelete